Werkgroepen

Werkgroepen.

Binnen fotoclub Reflex zijn er diverse werkgroepen ontstaan. Dit zijn groepjes gelijkgestemde fotografen die binnen hun tak van fotografie bij elkaar komen om samen te fotograferen.

Portretgroep :

Op elke 3e woensdag van de maand komt de portretgroep bij elkaar in de fotostudio van Rick & Semantha in de Blesse. De groep bestaat uit 10 enthousiaste fotografen met een duidelijke interesse in portretfotografie.  Elke maand wordt er een thema bedacht waar de fotografen mee aan de slag gaan samen met de modellen die dan voor die avond speciaal zijn geregeld. Ook kunnen er lezingen/workshops/demonstraties worden gegeven door fotografen die zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld fine art, zwart/wit of photoshop. Voor nu is deze groep vol, je kan je aanmelden maar komt dan op de wachtlijst.

Abstractgroep : 

Binnen de fotoclub is een groepje leden die zich buiten de reguliere clubavonden bezig houden met abstracte fotografie.
Maar wat is dat?
Abstracte fotografie;
– laat je op een nieuwe manier naar de werkelijkheid kijken
– toont de eigen en artistieke interpretatie van de maker
– is een verbeelding van gedachten of gevoelens van maker en kijker en
– is gemaakt met behulp van een camera (eventuele aanvulling met een andere creatieve uiting mag).

Lijkt het je leuk, uitdagend of jou op het lijf geschreven, meld je dan bij Jacqueline.

Natuurgroep : 

Sinds eind 2021 heeft onze fotoclub ook een natuurgroep. Deze groep gaat buiten de reguliere clubactiviteiten samen op pad in de natuur.
Wat houd dit in:
-Leden van de groep hebben mooie locaties aangegeven waar ze al eens zijn geweest of graag heen willen. Samen wordt gekeken naar een datum om daar dan naar toe te gaan met elkaar.
-Het kan ook zo zijn dat er 1 lid denkt het wordt morgen erg mooi weer ik heb zin om naar die locatie te gaan, hij of zij appt dan in de groep ik ga morgen daar heen wie heeft er zin om mee te gaan.

Deze groep ligt tijdelijk even stil, wil jij deze groep nieuw leven in blazen neem dan contact op met het OT om de mogelijkheden te bespreken.